Att designa ett hårt samhälle

Att designa ett hårt samhälle

Se till att medmakthavarna, liksom du själv, inte heller har ett liv som invånare i folkhemmets lägenheter och villor känner igen eller överhuvudtaget lever.

Genom att inte förstå hur den vanlige arbetstagaren lever så går det att föreslå mångahanda förändringar som i bästa fall förbättrar den egna situationen och i sämsta fall har de ingen effekt alls på det egna livet, och detta utan att man behöver brottas med sitt samvete. Om man inte vet vad man ställer till med så funderar man inte heller på det.

  1. Ta bort stöd för att bygga hyreslägenheter. ( Det boendet vill ingen i borgarligan bekänna sitt behov av.)
  2. Höj A-kassan för att kompensera borttagandet av det statliga stödet för dem i utanförskap. ( A-kassa, vad behövs det för? Arbetslöshet och solidaritet vill väl ingen "arbetarmoderat" kännas vid.)
  3. Avsluta forskningen kring arbetslivet där arbetsmiljöforskningen är framträdande och försämra möjligheterna för bra arbetsplatser. (Borgarligans världsbild: Du får SJÄLV se till att inte VÄLJA ett dåligt arbete med tillhörande arbetsplats, kolla med pappa om han har något bättre jobb.)

Borgarligan håller just nu på att genomföra en design av samhället där klasskillnaderna blir tydliga och samhället orättvist. Men när dragen av den friflytande borgareliten blir tydliga kan vi bättre ta ställning till om vi vill ha dem som makthavare i fortsättningen. De förkastningar i samhället deras elitkonstruerade politik åstadkommer är på riktigt.
Se din nästa.
Stå upp för din nästa.
Vem är DIN nästa?

0 kommentarer: